Son Dakika Müslüme : Son Dakika Muslume Yi Arama Calismalarinda 8 Inci Gun Mersin De Kaybolan Muslume Nerede Son Dakika Haberleri - Mersin’de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki.

Küçük kızın anne ve babasının emniyetteki ifade işlemleri devam ederken müslüme'nin cansız bedenini kadın bir çoban tarafından bulduğu öğrenildi. Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki. Çalışmalara çok sayıda ekip destek veriyor. Mersin'in gülnar ilçesinde, 10 kasım'da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki müslüme yağal'ın cansız bedeni bulundu. Şüpheli ölüm sebebiyle küçük kızın anne babası ve bazı akrabaları emniyette ifade verdiği için cenazeye katılamadı.

Bölge halkı minik müslüme için seferber olmuştu. Kaybolan Evrim 3 Yildir Bulunamadi Son Dakika
Kaybolan Evrim 3 Yildir Bulunamadi Son Dakika from foto.sondakika.com
Mersi̇n'in gülnar ilçesinde, yağal ailesinin kayıp kızları müslüme'yi (3) arama çalışmalarında, 8'inci güne girildi. Diğer yakınları ise müslüme'nin tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. İşte müslüme olayında son dakika tüm gelişmeleri… Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aile üyeleri ifadeleri sonrası serbest bırakıldı, dede hasan yağal ise. Konuyla ilgili cnn türk ekranlarına konuk olan i̇stihbarat şefi nihat uludağ, bölgedeki güvenlik güçlerinin müslüme'nin bulunduğu 7 kilometre uzaklıktaki dağlık alana tek başına gidemeyeceğini aktardı. Çalışmalara çok sayıda ekip destek veriyor. Gününde henüz bir ize rastlanamadı. Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki.

Müslüme'nin acı haberi tüm türkiye'yi üzüntüye boğdu.

Çalışmalara çok sayıda ekip destek veriyor. Bölge halkı minik müslüme için seferber olmuştu. Mersi̇n'in gülnar ilçesinde, yağal ailesinin kayıp kızları müslüme'yi (3) arama çalışmalarında, 8'inci güne girildi. Erzurum'da 5,1 büyüklüğünde deprem 15:42 günlerdir aranan yörük kızı müslüme'nin cansız bedeninin bulunduğu yer görüntülendi son dakika haberleri Diğer yakınları ise müslüme'nin tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki. 6 gündür kayip kış mevsimi nedeniyle mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden sarıkeçili. Mersin'de kaybolan 3 yaşındaki müslüme'nin cansız bedeni 10 gün sonra dağ başında bulunmuştu. Müslüme'nin acı haberi tüm türkiye'yi üzüntüye boğdu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aile üyeleri ifadeleri sonrası serbest bırakıldı, dede hasan yağal ise. Şüpheli ölüm sebebiyle küçük kızın anne babası ve bazı akrabaları emniyette ifade verdiği için cenazeye katılamadı. İşte müslüme olayında son dakika tüm gelişmeleri… Gününde henüz bir ize rastlanamadı.

Müslüme'nin acı haberi tüm türkiye'yi üzüntüye boğdu. 6 gündür kayip kış mevsimi nedeniyle mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden sarıkeçili. Diğer yakınları ise müslüme'nin tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. Bölge halkı minik müslüme için seferber olmuştu. Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki.

6 gündür kayip kış mevsimi nedeniyle mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden sarıkeçili. Son Dakika Mersin De Muslume Yagal Icin Herkes Seferber Oldu Devlet Bahceli Talimat Verdi
Son Dakika Mersin De Muslume Yagal Icin Herkes Seferber Oldu Devlet Bahceli Talimat Verdi from i4.hurimg.com
Bölge halkı minik müslüme için seferber olmuştu. Mersin'de kaybolan 3 yaşındaki müslüme'nin cansız bedeni 10 gün sonra dağ başında bulunmuştu. Çalışmalara çok sayıda ekip destek veriyor. İşte müslüme olayında son dakika tüm gelişmeleri… Mersin'in gülnar ilçesinde, 10 kasım'da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki müslüme yağal'ın cansız bedeni bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aile üyeleri ifadeleri sonrası serbest bırakıldı, dede hasan yağal ise. Konuyla ilgili cnn türk ekranlarına konuk olan i̇stihbarat şefi nihat uludağ, bölgedeki güvenlik güçlerinin müslüme'nin bulunduğu 7 kilometre uzaklıktaki dağlık alana tek başına gidemeyeceğini aktardı. Küçük kızın anne ve babasının emniyetteki ifade işlemleri devam ederken müslüme'nin cansız bedenini kadın bir çoban tarafından bulduğu öğrenildi.

Mersi̇n'in gülnar ilçesinde, yağal ailesinin kayıp kızları müslüme'yi (3) arama çalışmalarında, 8'inci güne girildi.

Erzurum'da 5,1 büyüklüğünde deprem 15:42 günlerdir aranan yörük kızı müslüme'nin cansız bedeninin bulunduğu yer görüntülendi son dakika haberleri Konuyla ilgili cnn türk ekranlarına konuk olan i̇stihbarat şefi nihat uludağ, bölgedeki güvenlik güçlerinin müslüme'nin bulunduğu 7 kilometre uzaklıktaki dağlık alana tek başına gidemeyeceğini aktardı. Müslüme'nin acı haberi tüm türkiye'yi üzüntüye boğdu. Çalışmalara çok sayıda ekip destek veriyor. Mersi̇n'in gülnar ilçesinde, yağal ailesinin kayıp kızları müslüme'yi (3) arama çalışmalarında, 8'inci güne girildi. Diğer yakınları ise müslüme'nin tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. Gününde henüz bir ize rastlanamadı. Mersin'de kaybolan 3 yaşındaki müslüme'nin cansız bedeni 10 gün sonra dağ başında bulunmuştu. 6 gündür kayip kış mevsimi nedeniyle mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden sarıkeçili. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aile üyeleri ifadeleri sonrası serbest bırakıldı, dede hasan yağal ise. Mersin'in gülnar ilçesinde, 10 kasım'da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki müslüme yağal'ın cansız bedeni bulundu. İşte müslüme olayında son dakika tüm gelişmeleri… Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki.

Erzurum'da 5,1 büyüklüğünde deprem 15:42 günlerdir aranan yörük kızı müslüme'nin cansız bedeninin bulunduğu yer görüntülendi son dakika haberleri Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aile üyeleri ifadeleri sonrası serbest bırakıldı, dede hasan yağal ise. Müslüme'nin acı haberi tüm türkiye'yi üzüntüye boğdu. Çalışmalara çok sayıda ekip destek veriyor. Gününde henüz bir ize rastlanamadı.

Gününde henüz bir ize rastlanamadı. Dcc1i Aszmdozm
Dcc1i Aszmdozm from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki. Müslüme'nin acı haberi tüm türkiye'yi üzüntüye boğdu. Gününde henüz bir ize rastlanamadı. Erzurum'da 5,1 büyüklüğünde deprem 15:42 günlerdir aranan yörük kızı müslüme'nin cansız bedeninin bulunduğu yer görüntülendi son dakika haberleri Bölge halkı minik müslüme için seferber olmuştu. Şüpheli ölüm sebebiyle küçük kızın anne babası ve bazı akrabaları emniyette ifade verdiği için cenazeye katılamadı. Konuyla ilgili cnn türk ekranlarına konuk olan i̇stihbarat şefi nihat uludağ, bölgedeki güvenlik güçlerinin müslüme'nin bulunduğu 7 kilometre uzaklıktaki dağlık alana tek başına gidemeyeceğini aktardı. 6 gündür kayip kış mevsimi nedeniyle mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden sarıkeçili.

6 gündür kayip kış mevsimi nedeniyle mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden sarıkeçili.

Diğer yakınları ise müslüme'nin tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. Küçük kızın anne ve babasının emniyetteki ifade işlemleri devam ederken müslüme'nin cansız bedenini kadın bir çoban tarafından bulduğu öğrenildi. Mersin'de kaybolan 3 yaşındaki müslüme'nin cansız bedeni 10 gün sonra dağ başında bulunmuştu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aile üyeleri ifadeleri sonrası serbest bırakıldı, dede hasan yağal ise. Gününde henüz bir ize rastlanamadı. Erzurum'da 5,1 büyüklüğünde deprem 15:42 günlerdir aranan yörük kızı müslüme'nin cansız bedeninin bulunduğu yer görüntülendi son dakika haberleri Müslüme'nin acı haberi tüm türkiye'yi üzüntüye boğdu. Şüpheli ölüm sebebiyle küçük kızın anne babası ve bazı akrabaları emniyette ifade verdiği için cenazeye katılamadı. Mersi̇n'in gülnar ilçesinde, yağal ailesinin kayıp kızları müslüme'yi (3) arama çalışmalarında, 8'inci güne girildi. Konuyla ilgili cnn türk ekranlarına konuk olan i̇stihbarat şefi nihat uludağ, bölgedeki güvenlik güçlerinin müslüme'nin bulunduğu 7 kilometre uzaklıktaki dağlık alana tek başına gidemeyeceğini aktardı. Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki. 6 gündür kayip kış mevsimi nedeniyle mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden sarıkeçili. Mersin'in gülnar ilçesinde, 10 kasım'da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki müslüme yağal'ın cansız bedeni bulundu.

Son Dakika Müslüme : Son Dakika Muslume Yi Arama Calismalarinda 8 Inci Gun Mersin De Kaybolan Muslume Nerede Son Dakika Haberleri - Mersin'de kaybolan ve 10 gündür aranan 3 yaşındaki.. Mersin'de kaybolan 3 yaşındaki müslüme'nin cansız bedeni 10 gün sonra dağ başında bulunmuştu. Diğer yakınları ise müslüme'nin tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. Gününde henüz bir ize rastlanamadı. Erzurum'da 5,1 büyüklüğünde deprem 15:42 günlerdir aranan yörük kızı müslüme'nin cansız bedeninin bulunduğu yer görüntülendi son dakika haberleri Küçük kızın anne ve babasının emniyetteki ifade işlemleri devam ederken müslüme'nin cansız bedenini kadın bir çoban tarafından bulduğu öğrenildi.

Post a Comment

0 Comments

close